De mogelijkheden die weerstandsbanden bieden zijn eindeloos!

Terug naar blog overzicht Weerstandbanden

De mogelijkheden die deze weerstandsbanden: bieden zijn eindeloos: full-body workout, bootybuilding, squats, lunges, revalidatietraining, stretching, kracht- en conditietrainingen, yoga, balanstraining noem maar op. Deze banden zijn een must have voor iedereen die in vorm wil blijven!

BESPAAR TIJD EN GELD
Je hoeft niet meer elke dag naar de sportschool, met de weerstandsbanden train je gemakkelijk overal en heb jij altijd jouw eigen thuis gym op zak. Een volledige workout duurt ong.15 minuten! De bands zijn niet alleen om je billen te trainen maar ook je heup-, been-, arm- en buikspieren. Binnen 15 minuten kan jij een volledige workout achter de rug hebben. Een alles in een oplossing.

GEWELDIG OM UIT TE REKKEN
Deze elastische banden vormen een fantastische aanvulling op je stretch routine, vooral als je flexibiliteit en mobiliteit mist. Een weerstandsband stelt je in staat om jouw bewegingsbereik te vergroten en je spieren verder te rekken.

GESCHIKT VOOR IEDEREEN EN OVERAL
Jong, oud, man, vrouw, atleet of beginner, de weerstandsbanden zijn geschikt voor bijna iedereen. De banden worden voornamelijk veel gebruikt door personal trainers, fysiotherapeuten, crossfitters, professionele atleten.

VEILIG TRAINEN:
Weerstandsbanden bieden krachttraining zonder het risico om een ​​zwaar gewicht op je voet te laten vallen of je vingers tussen gewichtsplaten te verpletteren. Dat maakt ze ideaal om te trainen als je geen persoonlijke trainer of trainingspartner hebt. De banden kunnen ook als ondersteuning voor je fitness trainingen worden gebruikt.Omdat weerstandsbanden geen druk uitoefenen op de manier waarop gewichten dat doen blijven je gewrichten en alle andere delen van het lichaam veilig en zijn de banden ideaal voor revalidatie oefeningen.

HOOGWAARDIG KWALITEIT
De huidvriendelijke weerstandsbanden zijn gemaakt van  latex en zijn zeer rekbaar. Ze behouden hun vorm na vele malen rekken en breken niet onder spanning.