About us

Over Yamkas

Yamkas is een lifestyle merk dat yoga, pilates, meditatie, trainingsbenodigdheden ontwikkeld en alles daaromheen, maar we zijn meer dan dat. Yamkas is er om mensen te verbinden en te ondersteunen bij hun gezondheidsdoelstellingen van lichaam en geest met onze mooie duurzame kwaliteitsproducten. De Romeinen hadden lang geleden al eens uitgesproken ‘mens sona corpore sano’ een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is vandaag de dag nog steeds van toepassing. Sterker nog, het lijkt steeds belangrijker te worden en we pakken daar een rol in.

Dat is waar we in 2016 voor zijn begonnen en dat is waar wij voor staan.

Visie

Bij Yamkas zijn we van mening dat verantwoord, duurzaam ondernemen een belangrijke rol speelt in het opbouwen van een gezonde en vitale samenleving. Wereldwijd vertrouwen mensen op onze producten om hen te ondersteunen in hun leefstijl. Gesteund door deze mensen werken wij dagelijks binnen de grenzen de mogelijkheden eraan om zo’n natuurvriendelijke en duurzame organisatie te behouden en verder te ontwikkelen. Dit doen we samen met onze partners, onze ambassadeurs en alle anderen die zich met Yamkas verbonden voelen. In de huidige samenwerkingsverbanden en de toekomstige gaan constant gezamenlijk opzoek naar energiezuiniger methodes om met duurzame milieuvriendelijkere grondstoffen nog betere producten te maken, waar onze klanten jarenlang mee kunnen doen. Door deze aandacht te besteden aan de productieprocessen en de werkprocessen zullen tot één van de meest vooruitstrevende bedrijven op deze wereld blijven behoren.

Duurzaam ondernemen zit bij Yamkas in het DNA en is een voorwaarde voor een betere toekomst!

Missie

Yamkas streeft er continue na om een zo’n breed mogelijk assortiment te wikkelen van de hoogst mogelijke kwaliteit en duurzaamheid, zodat we uiteindelijk wereldwijd ieder type mens kunnen bedienen in hun specifieke behoeftes met toegankelijke producten. Waarbij in de gehele ontwikkelingsketen gezocht wordt naar de best mogelijke balans tussen mens en natuur. En niet alleen het respect voor mens en milieu staan voorop bij de ontwikkeling van Yamkas haar duurzame producten. Op alle gebieden werken we aan het verbeteren van onze producten en de wereld waarin we met elkaar leven.

Kun je identificeren met deze missie ben je bij ons aan het juiste adres. Want dit is wat we doen. Dit is waar Yamkas voor staat.