Over Yamkas

“We support your healthy lifestyle”

Ons verhaal

Wij zijn Yamkas. De one-stop yoga shop en hét yogaplatform van Europa. Hier vind je yoga- en meditatie artikelen en inspiratie op één plek om alles uit jezelf te halen. Letterlijk betekent Yamkas ‘ontluikende bloem’. En dat is precies waar we voor staan. Jou laten groeien in je yoga practice. Om je te inspireren en goed te laten voelen. En je te supporten in je healthy lifestyle.
Het maakt ons niet uit of je man, vrouw, jong of ouder bent. Een been in je nek kunt leggen, of juist niet. Wij vinden dat yoga voor iedereen is. Want yoga draagt bij aan een goede gezondheid, voor
lichaam en geest. En dat verdient toch ieder mens?
Onze betaalbare, duurzame producten helpen jou hierbij. Zodat je yoga kunt beoefenen waar en wanneer je wilt. Op de manier die bij jou past en in de stijl die jij mooi vindt. Of je nu relaxter, leniger of sterker wilt worden. Een beginner, gevorderde yogi of fanatiek sporter bent. Wij zijn er voor jou en maken het mogelijk om yoga en meditatie eenvoudig in je leven toe te passen.

Duurzaamheid

Maar we doen meer dan dat. We denken namelijk ook aan onze planeet. Daarom besteden we aandacht aan mens én natuur in onze productieketen. Van het begin tot het eind. Onze producten zijn met zorg uitgezocht en gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, vegan alternatieven en zo min mogelijk chemische stoffen. Ook werken we samen met bewuste leveranciers. Van boeren in Nederland tot kurkproducenten in Portugal. Zo kunnen we jou eerlijke en duurzame producten bieden van hoge kwaliteit. Beperken we de impact op het milieu en dragen we bij aan een betere wereld. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor later.

Missie

Yamkas is dé one-stop yoga shop en hét yoga inspiratieplatform van Europa! We zijn er voor consumenten die willen werken aan een gezonde levensstijl. Door betaalbare, duurzame yoga producten van hoge kwaliteit én inspiratie op één plek te bieden, maken we het eenvoudig om yoga en meditatie in je leven te integreren.

Visie

Wij vinden dat yoga voor iedereen is. Ongeacht geslacht, leeftijd of postuur. Yoga draagt bij aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Yamkas gelooft dat als wij ons goed voelen, we de wereld ook gezond houden. Daarom verkopen wij eerlijke, duurzame yoga producten van hoge kwaliteit. Zo beperken we de impact op het milieu en dragen we bij aan een betere wereld. Niet alleen voor nu, maar juist ook voor later.