Retourbeleid

Bij Yamkas willen we verzekeren dat jouw ervaring zo goed mogelijk is. Als je dus niet helemaal tevreden bent met je aankoop, heb je de mogelijkheid deze te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst op jouw leveringsadres.

Betalingen

Houd er rekening mee dat Yamkas geen afschrijvingen verwerkt totdat jouw product is verzonden. Als je een bestelling wil annuleren voordat dit gebeurt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op.

Voorwaarden voor retouren

Alle producten dienen te worden geretourneerd in hun originele verpakking, verzegeld, ongeopend en onbeschadigd (indien van toepassing).

Het retourneren van jouw product

Indien je een product wil retourneren, neem dan alsjeblieft via e-mail contact op met een medewerker van onze klantenservice op info@yamkas.com Een product mag uitsluitend worden geretourneerd indien dit vooraf geregeld is met een medewerker van ons team. Bij beschadigingen zullen we het product graag voor je vervangen, zodra het originele product aan ons is geretourneerd en geïnspecteerd. Binnen 14 dagen na ontvangst van je product moet je ons informeren dat je het wil retourneren. Na onze toestemming, dien je het product binnen nog eens 14 dagen aan ons terug te sturen.

RETOURADRES:

  • Postbus 210
  • 1130 AE Volendam
  • Nederland

Vervanging

Indien jouw product bij de levering is beschadigd, moet je ons binnen 7 dagen na ontvangst van jouw product hierover informeren. Je kan het e-mail adres hierboven gebruiken om ons te informeren over de schade (met foto’s). Zodra je het artikel aan ons hebt geretourneerd, zullen wij het inspecteren en een vervangend exemplaar toesturen (indien van toepassing).

Wat te doen met defecte goederen

Als je een beschadigd product hebt ontvangen, neem dan onmiddellijk foto’s. Zorg ervoor dat jouw producten veilig zijn verpakt voor het retourneren aan ons en, na overleg met de klantenservice, verstuur je je product aan ons terug voor nadere inspectie.

Restitutie

Indien er is verzocht om restitutie en het retourneren van het product door ons is goedgekeurd, zal een medewerker van Yamkas het product inspecteren om te verzekeren dat het aan bovenstaande voorwaarden voldoet. Indien dit bij de inspectie wordt goedgekeurd, zal een terugbetaling worden gedaan in de vorm van een winkelkrediet of, indien mogelijk, via je initiële betalingsmethode.

Let op:

  • Kosten voor retourneren door de klant worden niet terugbetaald, tenzij het artikel is beschadigd bij het verzenden.
  • Wij nemen klantenservice enorm serieus, dus als je niet tevreden bent met een product willen wij van je horen. Neem alsjeblieft contact op via info@yamkas.com